B & B Entrecolinas ligt op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Faro.

Gelegen in het midden van een ongerept landschap en toch slechts 10 minuten van de A22, ligt Entrecolinas tussen de dorpen Bouliqième en Paderne. Het dorp waar we zijn gevestigd, Motinho, is in het dorpje Paderne en is onderdeel van Albufeira.

To get to Entrecolinas: Go up at the restaurant/cafe "O Alagar" (just a little out of the centre of Paderne), directions Moinho Novo and Almeijoafras and follow the road till the signs Faro, Loulé and Boliqueime. Turn right there and you will see Entrecolinas on your left hand side after 200 meters.

Wij bieden een uitstekend uitgangspunt om allerlei excursies te doen: Oost-West of Zuid-Noord. Zelfs Lissabon en Sevilla in Spanje liggen op slechts 2 uur afstand van onze B & B. Om de regio te verkennen, raden wij u aan een auto te huren bij de luchthaven van Faro.

Prachtige stranden liggen op slechts 10 minuten rijden en zijn gemakkelijk bereikbaar. Quarteira, Villamoura, Albufeira en Armaçao de Pera bieden mooie zandstranden en baaien met krijtkransen.

Facebook Twitter Google+ Pinterest